VZV Diamant BV, dé partner voor al uw boor- en zaagprojecten!

VZV Diamant is opgericht door Jos Verkleij in maart 2000. Jos, zoals velen hem kennen, heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in boor- en zaagwerkzaamheden. Jos heeft het altijd belangrijk gevonden zijn kennis te delen met nieuwe mensen, zodat ook zij specialist werden in boor- en zaagwerkzaamheden. Door deze inspanning heeft Jos in 2019 de bedrijfsvoering over kunnen dragen aan Richard, Justin en Wesley.
Als opdrachtgever blijft u uiteraard optimaal profiteren van de ervaring en de unieke kennis die binnen VZV Diamant aanwezig is.

Wij hebben voor iedere opdracht een boor- of zaagmachine beschikbaar die met de uiterste precisie de gewenste diepte, ronding of diameter, horizontaal, verticaal of schuin, met de juiste snelheid probleemloos kan uitvoeren.
Onze zaagmachines, aangedreven met 170 pk vermogen zijn hiervoor gedeeltelijk in eigen beheer ontwikkeld.
Voor de boorwerkzaamheden hebben wij elektrisch (230-400V) boormachines en hydraulisch aangedreven boorwagens.
Onze vrachtwagens zijn standaard uitgerust met een aggregaat en eigen watervoorziening. Naast deze standaard uitrusting bieden wij ook de mogelijkheid voor het inzetten van onze veegzuigwagens en het gieten van bitumineuze schijnvoegen.

VZV Diamant heeft 7 dagen per week, 24 uur per dag mensen beschikbaar om werkzaamheden uit te voeren door heel Nederland. Uiteraard zijn ook werkzaamheden in omliggende landen bespreekbaar.

Heeft u boor- of zaagwerkzaamheden? Wij denken met u mee en informeren u graag over de mogelijkheden.
U kunt ons telefonisch bereiken op 0348-562152 of 06-53910966, of via het contactformulier op deze site of door een mail te sturen naar info@vzvdiamantbv.nl