OVERIGE DIENSTEN

Verhuur-Wals-VZV-Diamant-BV

Verhuur wals

Onze wals is beschikbaar voor verhuur. Deze wals is compact en ideale voor kleinere oppervlaktes. De wals is te huren inclusief- én exclusief chauffeur. Neem contact met ons om te informeren naar de beschikbaarheid.

Watertank-verhuur-VZV-Diamant-BV

Verhuur watertank

Onze 8×2 haakarm containervrachtwagen is geschikt voor het ophaken en transporteren van bijvoorbeeld watertanks, (vuil)containers en vuilbakken. Al onze boor- en zaagcombinaties zijn voorzien van eigen watervoorziening. Er zijn echter soms zaagprojecten die uitzonderlijk veel water vereisen, ook dan willen we alle zorgen van de klant uithanden nemen. We zetten dan onze haakarm containervrachtwagen in. Door gebruik te maken van enkel de vrachtwagen met 1 tank kunnen we 14000 liter extra water vervoeren. Door gebruik te maken van de combinaties kunnen we 28000 liter water vervoeren.

Naast eigen gebruik, verhuren wij de watertanks ook. Als u hier meer over wilt weten of wilt navragen of de watertank nog beschikbaar is kunt u altijd contact met ons opnemen!

Schijnvoegen & bitumineuze voegvulling

VZV Diamant BV heeft voor het maken van schijnvoegen zaagmachines en bitumenketels. Als er sprake is van ongecontroleerde scheurvorming in de verharding van de zetting, kunnen wij de verharding inzagen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld schijnvoegen te zagen bij een overgang van landzijde naar kunstwerk, zoals: een brugdek, duiker, tunnel of tussen tunnelmoten. Naast het zagen beschikken wij over een bitumenketels waarmee we de schijnvoegen direct na het zagen en schoonmaken kunnen vullen met bitumineuze voegvulling.

BENIEUWD OF WE IETS VOOR U KUNNEN BETEKENEN? NEEM VRIJBLIJVEND CONCTACT MET ONS OP!

LinkedinInstagram