DIENSTEN

Diensten-VZV-Diamant-BV-Horizontaalzagen-Betonzagen

DIAMANTZAGEN

VZV Diamant BV heeft voor alle zaagwerkzaamheden de juiste machine. Een aantal van deze machines zijn zelfs in eigen beheer ontwikkeld. Met onze zaagmachines kunnen we met uiterste precisie de gewenste diepte en straal (vanaf RS 5) zagen. Wij zagen met onze machines sleuven, goten, duwsporen, kettingbanen en schijnvoegen in asfalt, beton en steen. Door onze innovatieve mentaliteit en het gebruiken van de nieuwste technologieën beschikken wij, naast onze standaard zaagmachines, over machines die zowel in vloeren, wanden als plafonds kunnen zagen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van water- en stroomvoorziening. Daarnaast is iedere vrachtwagen voorzien van een standaarduitrusting. Denk hierbij aan bijvoorbeeld boren in diverse diameters. Hierdoor blijven we flexibel en proberen we iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Diensten-VZV-Diamant-BV-Boorwagen-Diamantboren

DIAMANTBOREN

VZV Diamant BV heeft voor alle boorwerkzaamheden de juiste machine, gereedschap en statieven. Wij beschikken over de modernste elektrische- en hydraulische boormachines (230-400V). Daarnaast hebben we meerdere boorwagens. Al onze boorcombinaties zijn voorzien van eigen stroom en water. Hiermee kunnen wij boorwerkzaamheden uitvoeren in asfalt, beton en steen. De boorwerkzaamheden kunnen horizontaal, verticaal, schuin en van onder naar boven worden uitgevoerd. Die boringen die we uitvoeren zijn variërend van een standaard diameter van 10mm t/m een diameter van 950mm. Voor alle afwijkende boordiameters denken wij uiteraard graag met u mee voor een oplossing.

VZV-Diamant-BV-Perronzagen-spoorzagen

RAILINFRA

Ook voor Railinfra ben je bij VZV Diamant BV aan het juiste adres. We hebben een perronzaag in eigen beheer ontwikkeld. Hiermee kunnen we vanaf het spoor perrons zagen. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken we gebruik van Total Station machinebesturing. Hierdoor kunnen wij met uiterste precisie het werk uitvoeren. De perronzaag wordt door het eigen personeel op het spoor geplaatst. U heeft hier als opdrachtgever geen omkijken naar. Onze perronzaag is geschikt voor het zagen van beton.

VZV-Diamant-BV-Veegzuigmachine

VEEGZUIGWERKZAAMHEDEN

We hebben verschillende veegzuigwagens in ons machinepark. Onze veegzuigwagens kunnen in combinatie met een van onze machines ingezet worden voor het verwijderen van zaag- of boorafval zodat de werkplek schoon opgeleverd wordt. Uiteraard zijn onze veegzuigwagens ook separaat in te zetten voor bijvoorbeeld het schoonwegen van openbare wegen/ruimtes, terreinen of bedrijfshallen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onderstaande pagina.

Overige diensten-watertank

OVERIGE DIENSTEN

Naast het uitvoeren van boor- en zaagwerkzaamheden, hebben wij nog vele andere diensten. Zo verhuren wij onze combi watertank met een capaciteit van 28000 liter (14000 liter per tank). Ook beschikken wij over bitumenketels waarmee we schijnvoegen direct na het zagen en schoonmaken kunnen vullen met bitumineuze voegvulling. Benieuwd naar al onze overige diensten? Klik dan snel op de pagina.

BENIEUWD OF WE IETS VOOR U KUNNEN BETEKENEN? NEEM VRIJBLIJVEND CONCTACT MET ONS OP!

LinkedinInstagram