BOORWERKZAAMHEDEN

VZV Diamant BV heeft voor alle boorwerkzaamheden de juiste machine, gereedschap en statieven. Wij beschikken over de modernste elektrische- en hydraulische boormachines (230-400V). Daarnaast hebben we meerdere boorwagens waarmee we bijvoorbeeld kernboringen kunnen uitvoeren. Al onze boorcombinaties zijn voorzien van eigen stroom en water. Hiermee kunnen wij boorwerkzaamheden uitvoeren in asfalt, beton en steen. De boorwerkzaamheden kunnen horizontaal, verticaal, schuin en van onder naar boven worden uitgevoerd. De boringen die we uitvoeren zijn variërend van een standaard diameter van 10mm t/m een diameter van 950mm. Voor alle afwijkende boordiameters denken wij uiteraard graag met u mee voor een oplossing.

Bekijk één van onze reeds afgeronde boorprojecten op de website van BK Ingenieurs. Ook sparren over een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

VZV Diamant BV - betonboren - kernboren - boorwerkzaamheden
VZV-Diamant-BV-Combinatie-boorwagen

Met deze combi kunnen wij door heel Nederland werk verzetten. Heeft u bijvoorbeeld boorwerkzaamheden op een moeilijk te bereiken fietspad? Dan biedt deze combi uitkomst.

Het is ook mogelijk om de boorwagen achter onze vrachtwagens te koppelen. Hierdoor kunnen wij zowel onze zaagmachine als boorwagen meenemen naar een project. Zo kunnen wij uw boor- en zaagwerkzaamheden in 1 keer uitvoeren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar al onze reeds uitgevoerde boorprojecten? Neem een kijkje op onze socials!

LinkedinInstagram